Tuesday, 21 March 2017

Hadiah Top 5 di Arina Online Untuk Hari Guru

"Ala kak, banyak nye design untuk hari guru ni.
Rambang dah mata nak memilih. Cantik comel belaka".

Inilah antara keluhan kaum ibu bila nak pilih cenderahati untuk guru tersayang. Hehe, jom kak Rin bantu mommies kat luar tu pilih hadiah yang jadi top 5 pelanggan kami.

1. Keychain





2. Bookmark Ice Cream Stick





3. Pen Case Mini




4. Frame






5. Bekas Tisu







Terima kasih.

H/P (WA/ TELE/ sms): 018-769 4279
Email: pn.arinali@gmail.com
FB: Arina Ali
Blog: http://www.pnarina.blogspot.com/
Sila like fanpage kami : Tips Handmade
posted from Bloggeroid

Wednesday, 15 March 2017

HADIAH BUDGET UNTUK HARI GURU

Hadiah budget untuk hari Guru. Walaupun budget surely cute & puas hati.

Kita mulakan dengan Keychain dan bookmark dari ice cream stick ni.
Material dari kain Felt
Harga RM2.90/ pc






Open for pre order. Tak mo terlepas lagi ye 😊

WA 0187694279

Pilihan-pilihan lain boleh klik sini:
posted from Bloggeroid
Name:
Email Address:
Shipping Address:
Your H/P no.
Your order details and quantity required

This form powered by Freedback